Myydyimmät

Miten toimimme

Erikoistarjoukset

Myymälämme

Myymälämme

Myyntinäyttelymme Petikontie 3, Vantaa

Blog Archiv

Suche im Blog

Toimitustavat ja palautukset

Kotiinkuljetus 

Toimitamme lähetykset päävarastostamme päivittäin Postin tai PostNordin kuljetukseen. Kaikki varsinaiset lähetykset ovat viivakoodiseurannan alaisia.  Ilmoitamme automaattisesti asiakkaalle sähköpostilla kun lähetys on lähtenyt ja kerromme viestissä myös Postin tai PostNordin seurantakoodin. Postin seurantajärjestelmän ansiosta asiakas pystyy milloin tahansa tarkistamaan lähetyksen sijainnin. Posti lähettää sinulle myös tekstiviestin lähetyksen saavuttua lähipostiisi jos tilauksen tiedoissa on puhelinnumerosi.   

Siirry Postin lähetysseurantaan! Postin seurantaan

PostNordin kuljetukset  Lavatoimitukset hoitaa PostNord Oy. Katso tarkat toimitusajat ja lähetysten SEURANTA.

Toimitamme tuotteet asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen. Toimitukset tapahtuvat alihankkijoidemme toimesta yhdistelmäajoneuvoin.

Toimitukselle on osoitettava purkupaikka, jonka tulee sijaita niin, että purkaminen tähän paikkaan on mahdollista. Lisäksi asiakkaan tulee huolehtia, että toimitusosoitteeseen on ajokelpoinen, kantavuudeltaan ja kooltaan riittävä tie ja että purkupaikkaan pääseminen on mahdollista myös yhdistelmäajoneuvolla. Pääosin toimitukset tapahtuvat kolmiakselisin kuorma-autoin eli ns. "rekan nupilla".

Tuotteiden toimitusaika vaihtelee tuotekohtaisesti ja on ilmoitettu tuotteen tuotekortilla. Mikäli toimitusajassa on muutoksia, ilmoitamme näistä asiakkaalle.

Kotiin toimitettavat tuotteet kuljetetaan kohdeosoitteeseen. Toimitus ei sisällä esimerkiksi tuotteiden kantoa sisään tai yläkerrokseen. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta hänen antamastaan puhelinnumerosta, emme ole velvoitettuja toimittamaan tavaraa.

Pienet toimituserät toimitetaan pääsääntöisesti perälautapurkuna, jolloin purkupaikan alustan on oltava kova ja tasainen, esimerkiksi asfaltti tai betoni. Mikäli tällaista mahdollisuutta ei ole, asiakkaan tulee varata purkupaikan alustaksi kovalevyä tai muuta materiaalia, jonka päälle purku voidaan suorittaa. Jos purkupaikka ei täytä näitä ehtoja ja tilaus joudutaan toimittamaan HIAB-purkuna, eikä asiakas ole tätä erikseen tilauksen yhteydessä pyytänyt, asiakkaalta veloitetaan erikseen 100,00 € HIAB-purusta.

Suuremmat, yli 4000 kg painavat toimitukset toimitetaan HIAB-kuormausnosturipurulla. Myös pienempiin toimituksiin asiakkaan on mahdollista pyytää HIAB-nosturipurku tilauksen yhteydessä, mikäli purkupaikka ei täytä edellä mainittuja vaatimuksia.

Mikäli toimituksessa tai tuotteissa on ongelmia, toimi seuraavasti:
1. Ennen rahtikirjan/lähetteen allekirjoittamista, tee siihen mahdollisimman selkeä merkintä havaituista virheistä.
2. Ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mikäli asiakas haluaa toimituksen myöhemmin, tulee tästä esittää toive tilauksen yhteydessä olevaan viestikenttään, soittamalla asiakaspalveluumme tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@tarjouslaatat.fi.

Ei vastaanotettu tai noudettu toimitus

Vastaanottamattomat tai noutamattomat toimitukset palautetaan myyjälle.

Muuta

HUOM.! Toimitusajat ovat pidemmät tietyille alueille, kuten Lappiin ja saaristoon. Lisätietoa toimitusajoista asiakkaan osoitteeseen saa PostNordin kotisivuilta ja asiakaspalvelustamme puh. 050-367 6450


PayPal